Hospitality & Tourism Summit 2024

Черноморски форум за туризъм и хотели

29 февруари, хотел "Черно море" Варна

След като станаха ясни резултатите от годишното национално допитване на Bulgarian Association of Hotel Executives (BAHE) за бизнес климата в хотелския бранш и малко преди затварянето на „прозореца“ на туристическото договаряне за летен сезон 2024, Хотелският форум, със съдействието на BAHE, покани всички заинтересовани от развитието на българското Черноморие страни на една специална професионална и бизнес среща – Hospitality & Tourism Summit 2024.

Още с първото си издание, форумът се превърна в солидна платформа за контакти и дебат между различните участници в туризма – хотелиери, туроператори, летищни оператори, авиокомпании, представители на държавни и общински институции, официални гости. Всички те имаха възможност свободно и непринудено да обменят информация и идеи по темите, които ги вълнуват, да потърсят решения на най-належащите предизвикателства пред бизнеса, да създадат нови партньорства.

СПОНСОРИ

ФОТО ГАЛЕРИЯ

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Хотелският форум е най-авторитетната конференция за инвестиции и управление на хотели у нас. От девет години, всяко издание на събитието събира стотици собственици и мениджъри на хотели, а също така туроператори, летищни оператори, представители на авиокомпании, архитекти и дизайнери, доставчици и официални гости.

Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (на англ. – Bulgarian Association of Hotel Executives – BAHE) обединява мениджъри и собственици на хотели и хотелски групи от цялата страна. Членовете на организацията притежават и управляват целогодишни и сезонни хотели с общо над 20 хил. хотелски стаи.

BAHE има за цел да развива и популяризира добрите управленски практики, да съдейства за повишаване на общото ниво на информираност и да осигурява платформа за контакти и обмен на идеи между членовете си.

СНИМКИ ОТ ДРУГИ НАШИ СЪБИТИЯ

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Sold Out – Регистрациите за това събитие са затворени!

За повече информация се свържете с нас на телефони: 08783 52 397, 08892 03 606 или имейл: office@htif.eu.