Елена Спирина

Елена Спирина има 22+ години стаж в сферата на маркетинг и продажби в големи компании като ПОК “Доверие”, “Овергаз” и Пощенска банка. Магистър “Бизнес администрация” (БAН) и “Mеждународен туризъм” (УНСС), преминала редица обучения, включително “PR и управление на репутация” към London School of PR.

Член на управителния съвет на „Българското дружество за връзки с обществеността“ от 2021 г (БДВО) и член на „Българската асоциация за управление на хора“ (БАУХ).

Има богат опит в провеждането на обучения, бизнес симулации, тиймбилдинг програми, големи гала вечери и официални откривания, цялостни криейтив кампании и маркетинг стратегии.

Основател е на компанията за корпоративни събития PARTY MANAGEMENT и има над 14 години опит и над 1100 събития зад гърба си, някои от които са за по 2,500 до 9,000 участници при публични събития.

Едно от най-популярните публични събития, с което свързваме името й е White Dinner (Бяла Вечеря) в България и с виртуалния форум BTalks, станал известен със серия виртуални събития Employer Branding REstart през 2020, който е изцяло насочен към HR общността и подобряване на работната среда и пренасянето на добри практики и споделяне на опит.

Превес в портфолиото на компанията от реализирани проекти имат бизнес симулациите и тиймбилдинг програмите, които лично създават и реализират с екипа си, включително и в други държави (Гърция, Румъния и Сърбия), както и големите корпоративни събития на открито, с шатри и кетъринг, сцени и аритисти.

Гордост на компанията е факта, че на големи официални събития, реализирани от екипа, са били гости различни държавни лица, посланици, както и Президента на РБ, големината на събитията (гала вечери за по 800+ гости и тимбилдинг програми както за по 20 човека, така и до 1400 участници), работата с големи международни брандове.