Никола Минков

Никола Минков е собственик и основател на SEO агенция Serpact – единствената българска компания, победител в престижните награди на European Search Awards, Global Search Awards, Clutch Awards, Vega Awards, както и единствената агенция от България, чийто екип е участвал в 3 събития на Google (на 2 събития като лектор и на 1 – като гост).

От основаването на Serpact през 2016 година досега Никола и екипът му имат зад гърба си над 2500 SEO проекта от над 20 държави по света. Ръководената от него агенция е член на “Интерактив Адвъртайзинг Бюро България” (IAB България) и на Българска  Е-commerce Асоциация. 

Никола е и преподавател в Стопанския Факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски”, млад учен (изследовател R1) в същия факултет, както и преподавател в Магистърска програма на Варненски свободен университет.

Никола Минков е член на управителния съвет на БЕА (Българската Е-commerce Асоциация), както и основател на SERP Conf. (присъствена конференция само за SEO) и на SERP Acad. (SEO академия с акредитация от Стопанския Факултет към Софийски университет “Св. Климент Охридски за следдипломна квалификация, валидна в България и чужбина).