Адриана Ангелова

Адриана Ангелова се присъединява към екипа на Sofia Hotels Management през септември 2022 като директор „Бизнес развитие“ за трите хотела на НИКМИ АД.

Започва стъпките си в сектора в туристическа агенция, докато учи специалност „Туризъм“ в УНСС. През 2001 се преориентира към хотелиерския бизнес, ставайки част от екипа на Hilton Sofia, като активно участва в неповторимия проект по откриването му. Обича да казва, че е усъвършенствала лидерските си умения и управленски компетенции в „университета“ на Hilton. През годините преминава през различни позиции в отдел продажби на „Hilton“, докато не оглави търговските отдели на обектите в София и Букурещ.

През 2017 се включва в екипа на една от големите български компании за управление на хотели, като ръководи търговските отдели на 7 утвърдени обекта в цяла България.

Приема предизвикателството да се включи в екипа на Sofia Hotels Management като Директор „Бизнес развитие“, където поема ръководството на Grand Hotel Millennium Sofia, Grand Hotel Sofia и координира процеса по откриването на новия инвестиционен проект на НИКМИ АД – Kings’ Valley Medical & Spa Hotel, който се очаква да отвори в края на годината в Казанлъшки минерални бани в град Казанлък.